de bree beoogd lijsttrekker pvda overijssel

Tijs de Bree (1977) is door het gewestelijk bestuur van de PvdA Overijssel voorgedragen als beoogd lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart 2015. De Bree woont in Laag Zuthem en werkt als organisatieadviseur. Sinds 2011 is hij fractievoorzitter van de Overijsselse fractie van de Partij van de Arbeid.

Het gewestelijk bestuur legt op 8 november de concept kandidatenlijst voor aan de lokale afdelingen. De gewestelijke ledenvergadering besluit op 29 november over de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma waarmee de PvdA de Overijsselse Statenverkiezingen tegemoet zal gaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.