de bevers vier punten en rode kaart rijker

De Bevers waren dit weeken thuis te sterk voor Rivo Rijssen. Met 3-1 won de ploeg van Jan van Uitert de wedstrijd. Dezelfde Van Uitert was vroeger coach van Rivo.

De Bevers begon de eerste set goed, maar Rivo wist de thuisploeg te achterhalen. Met 18-25 ging de set naar de meiden uit Rijssen. De volgende twee sets gingen relatief makkelijk naar De Bevers, met 25-16 en 25-19. En toen kwam de vierde set. Een spannende set met maar liefst twee kaarten voor de thuisploeg.

Lange tijd ging het gelijk op. Bij een stand van 11-11 mocht Rivo opslaan. Speelster Kaya van Tongeren van de Bevers besloot op dat moment haar veters opnieuw te strikken. In de ogen van de scheidsrechter Wouter Goslinga was dit spelophoud, wat bestraft werd met een gele kaart.

Even later in de set was het coach Van Uitert de veroorzaker van de rode kaart. Hij wou een wissel inbrengen op het moment nadat de scheidsrechter al had gefloten voor de opslag. Dit zorgde opnieuw voor spelophoud, waardoor de scheidsrechter zich genoodzaakt zag een rode kaart te geven aan De Bevers. Met als vervolg een extra punt voor Rivo op een cruciaal moment. Door het extra punt werd het namelijk 23-22. Door rustig verder te spelen weet De Bevers de set echter nog wel binnen te slepen en eindigde de vierde set met 25-23.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.