dalfsen pakt groots uit met kerstfestijn

Dalfsen pakt dit jaar weer groots uit met het Kerstfestijn, dat dit jaar op vrijdag 12 en zaterdag 13 december plaatsvindt. De honderden bezoekers kunnen dit jaar, in het sfeervolle centrum, genieten van tientallen kerstkramen. Lokale ondernemers, handelaren en hobbyisten bieden hun goederen aan en het aanbod is dit jaar nog groter dan vorig jaar. En natuurlijk is er ook heel veel te doen in het centrum.

“Op beide dagen hebben we weer een heel leuk en vol programma”, vertelt Miranda Brandsema namens Ondernemend Dalfsen. “In het centrum staan ongeveer zestig kerstkramen. Ideaal dus als je op zoek bent naar een origineel kerstcadeau! Verder kun je een ritje maken in de arrenslee, samen met de Kerstman, neemt een verhalenvertelster je mee naar de tijd van Charles Dickens en is er straattheater. Een troubadour zorgt voor nog meer sfeer. Verder zijn er beide dagen demonstraties kerststukjes maken en komt, speciaal voor de kinderen, de Knakmobiel naar Dalfsen. Dat is een groot springkussen en een glijbaan ineen. En natuurlijk zijn er lekkere knakworstjes te krijgen.”

Daarnaast kun je bij Onder Ons schaatsen op een kunstijsbaan, bij de katholieke kerk is er een kleine Kerstmarkt en op vrijdag is er bij de kerk een levende kerststal. Uiteraard ontbreken ook de midwinterhoornblazers en een nostalgisch draaiorgel niet. Verder is er op vrijdag vanaf 19.00 een lampionnenoptocht door de straten en in het centrum treedt het senioren-popkoor Just for fun op.

Zaterdag kun je vanaf 15.00 uur genieten van mondharmonicaclub Monda’s. Om 19.00 uur staat het Dickenskoor De Pierewaaiers op het programma en ook de Vechtboerties en jeugdorkest Excelsior treden op. In de kerk kun je aan het begin van de avond genieten van het jongenskoor Dalfsen en een Engels koor.

Meer informatie vind je op www.ondernemenddalfsen.nl en binnenkort vind je het uitgebreide, volledige programma in Vechtdal Centraal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.