dalfsen krijgt te weinig tegen haarle

Dalfsen heeft zondagmiddag met 0-1 verloren van Haarle. Op het eigen Sportpark Gerner had de ploeg het betere van het spel, maar liet de afwerking te wensen over. Doordat de concurrentie ook verloor, blijft Dalfsen tiende in de Vierde Klasse H.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel al na acht minuten. Jari ten Have profiteerde van matige keeperswerk van Johnny Nijenhuis en zette Haarle op voorsprong. Helaas bleek de vroege goal niet de aanleiding voor een spektakelstuk. Het spel was van beide kanten matig en voor de doelen gebeurde weinig.

Na rust speelde de wedstrijd zich vooral af op de helft van Haarle. Dalfsen verdiende de gelijkmaker en was daar een aantal keer dicht bij. Zo kopte Sjoerd Klarenbeek op de lat en ging een omhaal van Werner Snel maar net over. Grootste kans van de wedstrijd was voor Gijs Wiltvank. Hij stond bij de tweede paal helemaal vrij, maar schoof de bal naast het lege doel.

Op basis van het spel en de kansenverhouding verdiende Dalfsen meer, maar de afwerking was onvoldoende om een resultaat over te houden. Volgende week gaat de ploeg van trainer Peter Reumer op bezoek bij Holten, dat zondagmiddag verrassend won van Witkampers.

Stand onderin 4H:

7. Kon. UD 11 – 14

8. Diepenveen 11 – 14

9. Broekland 11 – 14

10. Dalfsen 11 – 11

11. OVC 11 – 10

12. Ulu Spor 11 – 8

13. Gazelle 11 – 7

14. IJsselstreek 11 – 7

Aan het einde van het seizoen degraderen de nummers 13 en 14 rechtstreeks. De nummers 11 en 12 spelen nacompetitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.