dalfsen blameert zich in deventer

Dalfsen is in Deventer tegen een blamage aangelopen. Bij Koninklijke UD werd er met 6-2 verloren. Door de nederlaag klimt de Koninklijke UD Dalfsen voorbij in het klassement.

Voor de rust viel er slechts één doelpunt te noteren. Een minuut voor de rust kwam de Deventer ploeg op voorsprong. Een belangrijk moment zo vlak voor rust. Na het beginsignaal van de tweede helft viel er veel te beleven voor de toeschouwers op sportpark Schootsveld. De doelpunten vielen als rijpe appelen van de boom. Na vijf minuten in de tweede helft verdubbelde Koninklijke UD de score, maar een drietal minuten na de 2-0 stond het alweer 2-1 door Vincent Jansen of Lorkeers. Enkele minuten na de aansluitingstreffer was het weer de beurt aan de Deventer ploeg. Nog voordat er een uur gespeeld was werd de 3-1 op het scorebord gezet.

Na een uur spelen komt Dalfsen met tien man te staan. Martijn Huizing ontvangt zijn tweede gele kaart van de wedstrijd en kan voortijdig douchen. Het mannetje minder komt Dalfsen duur te staan. In het restant van de wedstrijd maakt Koninklijke UD goed gebruik van de vrijgekomen ruimte. Drie achtereenvolgende doelpunten aan Deventer zijde bracht Koninklijke UD in een zetel. Pas bij 6-1 kon de 16-jarige debutant Robin Pietersma nog wat terugdoen namens Dalfsen. In de negentigste minuut noteerde hij de 6-2.

Volgende week speelt Dalfsen wederom tegen een ploeg uit Deventer. Dan komt Fc RDC naar Dalfsen. De Koninklijke UD gaat volgende week op bezoek bij Broekland.

Programma 9 november:

Witkampers- SV Zwolle

OVC’21 – Holten

De Gazelle – IJsselstreek

Ulu Spor – Haarle

Broekland – Koninklijke UD

ABS – Diepenveen

Dalfsen – Fc RDC

Stand 4H:

1: Witkampers 8 – 24

2: SV Zwolle 7-14

3: Holten 8 – 14

4: Haarle 8-13

5:ABS 7 – 12

6: Broekland 8 – 11

7: FC RDC 8 – 11

8: OVC’21 8 -10

9: Koninklijke UD 8-9

10: Diepenveen 8-8

11: Dalfsen 8-8

12: Ulu Spor 8 – 8

13: De Gazelle 8 – 7

14: IJsselstreek 8 – 4

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.