concert roden girls choristers in ommen

De bekende Roden Girls Choristers, onder leiding van Sonja de Vries, geven op zaterdag 15 november een bijzonder concert verzorgen in de Hervormde Kerk aan het Kerkplein 2 in Ommen. De begeleiding is in handen van Sietze de Vries.

Het meisjeskoor, Roden Girl Choristers, bestaat sinds september 2000 en telt ongeveer 22 meisjes in de leeftijd van 8-16 jaar. Het koor maakt deel uit van Stichting Koorschool Noord Nederland. Deze dynamische groep meiden, heeft zich inmiddels een klinkende reputatie verworven.

Het doel van de Roden Girl Choristers is om referentiepunt te zijn voor meisjeskoorzang in Nederland. De Roden Girl Choristers beogen daarom een semiprofessioneel niveau dat haar een plaats geeft op de belangrijkste concertpodia in heel Nederland.

Met ongeveer 20 concerten per jaar en concertreizen in binnen- en buitenland bereiken de Roden Girl Choristers een grote schare enthousiaste toehoorders. Er worden werken uitgevoerd van Aston, Mendelssohn, Faure, Purcell e.a. Voor het volledige programma kunt u terecht op hun site www.rodengirlchoristers.nl Het concert begint om 20.00 uur, de toegang bedraagt 10 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.