brandweer redt losgebroken pink uit kanaal

De brandweer heeft dinsdagavond een losgebroken pink uit het kanaal bij Lemelerveld gehaald. Dat meldt Sukerbiet.nl. Rond 18.30 brak een aantal pinken uit een weiland aan de Wolthaarsdijk. Drie jonge koetjes werden snel gevangen, maar één belandde in het kanaal.

Twee brandweerlieden met waadpakken gingen het kanaal in om de pink weer op het droge te helpen. Dat ging niet zonder slag of stoot, want de pink besloot volgens Sukerbiet.nl nog even een ‘baantje te trekken’. Het lukte de brandweer vervolgens om de pink uit het water te halen en terug te brengen naar de stal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.