Home / archiefcentraal / brandweer redt losgebroken pink uit kanaal

brandweer redt losgebroken pink uit kanaal

De brandweer heeft dinsdagavond een losgebroken pink uit het kanaal bij Lemelerveld gehaald. Dat meldt Sukerbiet.nl. Rond 18.30 brak een aantal pinken uit een weiland aan de Wolthaarsdijk. Drie jonge koetjes werden snel gevangen, maar één belandde in het kanaal.

Twee brandweerlieden met waadpakken gingen het kanaal in om de pink weer op het droge te helpen. Dat ging niet zonder slag of stoot, want de pink besloot volgens Sukerbiet.nl nog even een ‘baantje te trekken’. Het lukte de brandweer vervolgens om de pink uit het water te halen en terug te brengen naar de stal.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.