avereest verliest van concurrent dkb

In klasse 4D heeft Avereest de uitwedstrijd tegen DKB met 1-0 verloren. Ondanks de nul punten, blijft het koploper, al heeft het nu evenveel punten als Lemele. Vorige week wist Avereest wel te winnen, toen werd het 0-1 tegen Daarlerveen. DKB verloor toen nog van concurrent ASV met 3-2.

Het enige doelpunt in de wedstrijd kwam op naam van Leon Kosse. Hij tekende in de 44e minuut voor het winnende doelpunt.

Doordat Avereest niet wint, staat het zoals al gezegd, nog wel steeds eerste. Lemele wist namelijk maar een punt te maken en daardoor hebben Avereest én Lemele 21 punten. DKB pakt door de winst de derde positie en heeft nu 19 punten. Zo is de strijd in klasse 4D razend spannend. Volgende week speelt Avereest de thuiswedstrijd tegen Blauwwitters BZSV. DKB mag dan gaan proberen de koppositie van Lemele over te gaan nemen in een onderlinge confrontatie in eigen huis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.