avereest periodekampioen dankzij zege

Avereest is periodekampioen geworden door de wedstrijd bij Daarleveen met een zuinige 0-1 te winnen. Avereest stond voorafgaand aan de wedstrijd met één punt voor op de tweede plaats Lemele, hierdoor waren ze alleen met een zege verzekerd van het periodekampioenschap. Daarleveen moest daarentegen strijden om niet laatste te worden.

De eerste helft begon stroef. Daarleveen kende goed zijn rol en bleef dus achterin goed georganiseerd staan. Bij Avereest zag je toch dat er enige spanning was onder de jongens. De kansen waren er het meest voor Avereest, maar van echte grote mogelijkheden kwam het niet. Ook Daarleveen kreeg spaarzame kansen voor de openingstreffer maar ook dit lukte ook niet. Daarleveen was vorige week met een kansloze 4-0 nederlaag bij DKB onderuit gegaan en je zag dat ze dit scenario niet nog een keer voor ogen hadden. Het stond achterin ijzersterk in de eerste helft, hierdoor bleef het ook 0-0.

In de tweede helft lukte het Avereest beter om de ruimtes te vinden. Avereest wist vorige week nog vrij eenvoudig te winnen in het thuis duel tegen Daarle en door die overwinning wonnen ze de koppositie terug. De goal voor Avereest viel midden in de tweede helft. Ook na deze goal viel de spanning niet van het team af. De ploeg begon meer balverlies te leiden en Daarleveen begon hierdoor beter in het spel te komen. Dit leverde aan het eind van de wedstrijd nog kansen op voor Daarleveen maar de goal viel niet waardoor Avereest de overwinning greep.

Door de overwinning van Avereerst heeft de ploeg het periodekampioenschap gewonnen, tot vreugde bij de supporters. Daarleveen had Avereest goed tegestand geboden maar de ploeg is toch weer met lege handen thuis gekomen. Daarleveen blijft één na laatste staan met slecht drie behaalde punten. Volgende week speelt Daarleveen uit tegen Blauwitters, Avereest speelt dan uit tegen DKB.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.