Home / archiefcentraal / autotechniek habers sponsort polos ovc 21

autotechniek habers sponsort polos ovc 21

De zaterdagteams van OVC ’21 uit Ommen zijn vorige in nieuwe polo’s gestoken door Sven Habers van Autotechniek Habers uit Ommen. Onder leiding van Rien Habers, die hier was vertegenwoordigd als (schoon)vader, opa en als coördinator van de zaterdagteams, werden de polo’s uitgereikt. Rien Habers vermelde in zijn speech dat hij trots was dat alle zaterdag seniorenteams nu dezelfde uitstraling hebben met deze polo’s. Ook Miny Kortman kreeg een bedankje voor het vele werk dat ze hiervoor had gedaan en mocht op de foto niet ontbreken.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.