argentijns orkest naar ommen

Het is op 29 november precies 35 jaar geleden dat het Sallands Bachkoor werd opgericht. Het koor wil dit lustrum vieren met een bijzonder concert met een internationaal tintje. Hiervoor zijn het koor Coral Viva Voce en begeleidingsorkest La Banda Roja uit Argentinië uitgenodigd. Op 29 november wordt het concert gehouden in de Gereformeerde Kerk in Ommen.

Het Sallands Bachkoor, onder leiding van Leendert Runia, brengt de Petite Messe Solennelle van Gioachino Rossini in de gebruikelijke Latijnse tekst. Coral Viva Voce, onder leiding van Nicolas Loza, zingt de wereldberoemde Misa Criolla, die 50 jaar geleden werd gecomponeerd door Ariel Ramirez, in het Spaans. Een bijzondere combinatie van twee uitersten: ingetogen Zuid-Europese en temperamentvolle Zuid-Amerikaanse muziek. Verder werken Florencia Burghardt (Argentinië, sopraan), Marieke Koster (alt), Robert Buckland (tenor), Frank Hermans (baritone), Jan de Roos (vleugel) en Pieter Pilon (harmonium).

Je vindt de Gereformeerde Kerk aan de Bouwstraat in Ommen. Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is open om 19.15 uur. Kaarten kosten 17,50 euro, kinderen tot en met 18 jaar betalen 10 euro. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Bruna Diek in Ommen, De Multimediashop in Dedemsvaart, bij de leden van het Sallands Bachkoor en via www.sallandsbachkoor.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.