Home / archiefcentraal / ah sponsort combiteam asc62dalfsen

ah sponsort combiteam asc62dalfsen

Sinds kort is op de Dalfser velden een combinatieteam actief bestaande uit spelers van ASC’62 en SV Dalfsen. Het team onder leiding van Hans Westerhof speelt onder de naam ASC’62/SV Dalfsen 9 in de competitie. Speciaal voor dit team is een neutraal tenue geselecteerd , bestaande uit een lichtblauwe broek en paars/blauwe shirts en sokken.

Toen Albert Huisjes van Albert Heijn Dalfsen werd benaderd vond hij het gelijk een goed idee om dit team te gaan sponsoren. Afgelopen zaterdag werden de tenue’s officieel uitgereikt in het bijzijn van Albert en Joke Huisjes namens de sponsor en de besturen van ASC’62 en SV Dalfsen. Albert Huisjes wenste het team alle succes toe in de competitie en het team voegde gelijk de daad bij het woord door met 1-0 te winnen van tegenstander SC Lutten 3.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.