Home / archiefcentraal / ah gaat bezorgen in ommen en dalfsen

ah gaat bezorgen in ommen en dalfsen

Albert Heijn breidt het online bezorggebied uit in onder andere Ommen en Dalfsen. Vanaf 4 december kun je boodschappen bestellen op de computer, tablet of smartphone. Albert Heijn doet de boodschappen en bezorgt deze tot in de keuken op een moment dat het de klant uitkomt.

Boodschappen thuis laten bezorgen bespaart tijd en scheelt sjouwen met zware tassen. Maar dat zijn niet de enige voordelen. Klanten hebben op ah.nl de keuze uit het totale Albert Heijn-assortiment van meer dan 25.000 producten. Een online boodschappenlijst maken gaat snel en gemakkelijk. Bij het intypen van de boodschappen worden direct suggesties voor producten gedaan en eerdere aankopen kunnen eenvoudig aan het lijstje worden toegevoegd. Klanten die bestellen via hun iPhone of Androidtoestel kunnen gebruik maken van de handige barcodescanner of hun boodschappen inspreken. In de receptenvinder staan meer dan 10.000 Allerhande-recepten waarvan alle ingrediënten met één druk op de knop op de boodschappenlijst staan.

Klanten die online bestellen profiteren ook van bonusvoordeel. Alle Bonusaanbiedingen staan overzichtelijk bij elkaar en ook wordt getoond welke eerder door de klant bestelde boodschappen in de Bonus zijn. Daarnaast zijn er extra aanbiedingen die alleen gelden voor online bestelde boodschappen.

Gratis eerste bezorging

Op www.ah.nl/onlinebestellen kunnen klanten de postcodecheck raadplegen om te zien of hun adres binnen het bezorggebied valt. Om klanten kennis te laten maken met deze nieuwe service wordt de eerste bestelling gratis bezorgd.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.