wethouder van leeuwen leest ook voor

Wethouder Van Leeuwen leest op vrijdagmorgen in het kader van de Dag van de Duurzaamheid voor aan groep 7 van basisschool De Uitleg in Dalfsen. Van Leeuwen las voor uit het boek Waterschapsheuvel. Na het lezen van het verhaal werd de gelijknamige dvd getoond. Van Leeuwen schonk de dvd aan de leerlingen zodat zij deze nog eens konden bekijken. Ook drukte hij de groep op het hart zuinig om te gaan met de natuur en er van te genieten.

Waterschapsheuvel

Het boek de Waterschapsheuvel gaat over een groep konijnen. Wanneer hun kolonie wordt bedreigd door mensen, gaat de groep dappere konijnen op zoek naar een nieuwe woonplaats. Onderweg moeten ze talloze gevaren trotseren, maar uiteindelijk vinden ze een prachtige vallei waar ze een nieuw bestaan kunnen opbouwen. Daar wacht hun echter de grootste strijd van allemaal. Miljoenen lezers lieten zich reeds meeslepen door de magische fantasiewereld van Waterschapsheuvel, die vaak onthutsend veel op de werkelijkheid lijkt.

Niet alleen

Wethouder van Leeuwen was niet de enige die in het kader van de Dag van de Duurzaamheid voorlas aan kinderen van een basisschool. Wethouder Agricola deed precies hetzelfde op een andere basisschool in Dalfsen. Lees hier meer over Agricola.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.