Home / archiefcentraal / weer vlooienmarkt in diamanthal balkbrug

weer vlooienmarkt in diamanthal balkbrug

Na een succesvolle start van het vlooienmarkt seizoen in de Diamanthal te Balkbrug in september, wordt op zaterdag 25 oktober weer de volgende markt gehouden. Al jaren wordt er in het winterseizoen van september tot en met april elke vierde zaterdag van de maand een druk bezochte markt met circa honderd standhouders gehouden.

Het aanbod van spullen is enorm en zeer divers. De koopwaar bestaat uit oud, verouderd, overjarig, antiek en curiosa, en hebbedingetjes. Ook verzamelaars vinden er dikwijls iets van hun gading. De sfeer is steeds erg gemoedelijk en ontspannen. Een grote groep vrijwilligers van de Stichting Paardensport Avereest runnen belangeloos deze markt.

De markt begint om 8.00 uur en is rond 13.00 uur afgelopen. De entree bedraagt een euro. Kinderen mogen gratis naar binnen. Rond de hallen is een ruime gratis parkeergelegenheid. Meer informatie vind je op www.diamanthal.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.