Home / archiefcentraal / vov bespreekt begrotingsplannen met inwoners

vov bespreekt begrotingsplannen met inwoners

De Volkspartij Ommen Vooruit wil graag met de inwoners van Ommen in gesprek over de begrotingsplannen van de gemeente Ommen. In november wordt in de gemeenteraad van Ommen de begroting voor 2015 behandeld. In de begrotingsstukken staan de plannen voor de komende vier jaren uitgewerkt.

De Volkspartij Ommen Vooruit wil graag met de inwoners van Ommen in gesprek over deze plannen. “Uw mening telt”, geeft VOV-fractievoorzitter Gerrit de Jonge aan. Op dinsdag 21 oktober organiseert de VOV daarom een bijeenkomst om de begrotingsplannen te bespreken. Deze avond is zowel voor leden als niet-leden. Er zijn externe financieel- en economisch deskundigen aanwezig zijn.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.