vliegers de lucht in voor de vrede in ommen

Riks Siemons van de Stichting Space Art (www.space-art.nl) houdt op zondag 12 oktober, tijdens Wereldvredevliegerdag, een bijeenkomst aan de Haven Oost 18 in Ommen waar het Vliegermuseum en de Expositie ‘Thin Air’gevestigd is. Deelnemers komen uit diverse windstreken naar Ommen om hun zelfgebouwde vliegers op te laten. Na eerst de expositie bewonderd te hebben onder het genot van een kopje koffie, wordt er nog wat bijgekletst en gaat men naar buiten om de vliegers het luchtruim te laten kiezen.

Hiermee levert Ommen weer een bijdrage aan de mondiale activiteit ‘One Sky One World’ dat elk jaar gehouden wordt op de tweede zondag van Oktober. Mensen worden bewust gemaakt van de bijdrage van de vlieger aan cultuur, geschiedenis, Kunst en wetenschap. Door gebruik te maken van het multiculturele symbool van de vlieger en de oceaan van de lucht die we allemaal delen ontstaat de broederschap, de erkenning en het genot.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.