Home / archiefcentraal / verkoop boeken in bieb ommen

verkoop boeken in bieb ommen

In de Bibliotheek Ommen kun je zaterdag 1 november van 10.00 tot 13.00 uur de tassen vullen. Voor 5 euro kun je een bibliotheektas vol met afgeschreven boeken mee naar huis nemen. Zoek de boeken zelf bij elkaar en vul daarmee de daarvoor beschikbare bibliotheektas. En wie niet een hele tas mee wil nemen, voor 0,50 euro per centimeter dikte kunnen losse boeken worden gekocht. Het magazijn moet leeg, pak je kans en kom naar de Bibliotheek Ommen voor een tas vol verpozing. De verkoop is in de hal van de bibliotheek en op de bovenverdieping.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.