Home / archiefcentraal / van hijum spreekt in trefkoele

van hijum spreekt in trefkoele

Eddy van Hijum komt op woensdagavond 22 oktober in Dalfsen spreken over actuele onderwerpen die spelen in de landelijke en provinciale politiek. Eddy is vanaf 2003 Lid van de Tweede Kamerfractie van het CDA. Hij is onder meer woordvoerder Financiën. In november verruilt hij den Haag voor Zwolle en wordt Gedeputeerde in Overijssel. Tevens wordt Eddy voorgedragen als kandidaat lijsttrekker voor de Provinciale verkiezing op 18 maart 2015.

Eddy woont in Laag Zuthem, Overijssel is dus bekend terrein voor hem. De avond begint om 20.00 uur in de Trefkoele+ in de Panoramazaal in Dalfsen aan de Ruigedoornstraat 108. Iedereen is van harte welkom.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.