tweemaster domineert schooltrefbaltoernooi

Teams van OBS de Tweemaster hebben de eerste, tweede en derde plaats tijdens het Scholentrefbaltoernooi van de gemeente Dalfsen veroverd. Woensdag deden kinderen uit groepen vijf en zes uit mee aan het trefbaltoernooi. Team 6a van OBS de Tweemaster won de finale en is daarmee het winnende team.

Het toernooi werd gehouden in sporthal ‘De schakel’ in Nieuwleusen. Er streden vijftien teams van verschillende basisscholen mee. Naast de top drie winnende teams werd er ook een prijs uitgereikt voor Fair Play. Deze is gewonnen door Team Lion King van basisschool de Uitleg.

De kinderen hebben genoten van de sportieve middag waarbij meedoen belangrijker was dan winnen. Dat het gezellig was, is te zien in de fotorapportage gemaakt door fotograaf Johan Bokma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.