Home / archiefcentraal / tijd voor vrouw tijdens de vechtdal ladiesweek

tijd voor vrouw tijdens de vechtdal ladiesweek

De Vechtdal Hotels houden van 29 oktober tot en met 2 november de Vechtdal Ladiesweek. Een week met aantrekkelijke arrangementen speciaal voor vrouwen. Wellness, fietsen, wandelen, yoga en heel veel meer. Er wordt zelfs een Ladiesfair georganiseerd op woensdag 29 oktober en zaterdag 1 november bij Landgoed Het Laer, die geheel in het teken staat van alles waar een vrouwenhart sneller van gaat kloppen.

De Vechtdalhotels, bestaande uit zeven hotels uit Dalfsen, Ommen en Hardenberg, hebben elk hun eigen identiteit en specialiteit. Hierdoor bestaat de Vechtdal Ladiesweek uit een unieke combinatie van arrangementen. Zo is er een arrangement met een Solextocht langs de mooiste plekjes van Dalfsen, een arrangement met een passe-partout voor onder andere Museum de Fundatie en biedt weer een ander hotel een High Tea aan. Voor ieder wat wils en voor ieder een passend arrangement, met als gezamenlijk doel “Alle Tijd voor de vrouw”. De arrangementen zijn te vinden op de website www.vechtdalladiesweek.nl en rechtstreeks te boeken bij de hotels.

Vechtdal Ladiesfair

Op woensdagavond 29 oktober en zaterdagmiddag 1 november is er op Landgoed Het Laer een Ladiesfair om de Ladiesweek nog eens extra invulling te geven. Tijdens deze fair zijn er diverse activiteiten en creatieve, culinaire, en wellness workshops. Daarnaast kan gestruind worden langs stands met woondecoratie, mode, lingerie en bijvoorbeeld wijn. Zoals de organisatie zelf zegt: ‘Van alles waar een vrouwenhart sneller van gaat kloppen’.

Pink Ribbon

Een deel van de opbrengst van de Ladiesfair gaat naar Pink Ribbon, de stichting die al jarenlang aandacht vraagt voor borstkanker. Zij financieren projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.