Home / archiefcentraal / stal never know in lemele zet deuren open

stal never know in lemele zet deuren open

Na vele hindernissen te hebben genomen zijn Seine en Clara Ekkelkamp nu zover dat zij iedereen vol trots kunnen uitnodigen op hun geheel nieuwe bedrijf: Stal Never Know in Lemele. Gedwongen door de uitbreidingsplannen van de voetbalvelden en de begraafplaats in Lemele heeft de familie Ekkelkamp hun geboortegrond moeten inruilen voor een plek elders in het dorp.

Aan de Hellendoornseweg werd op eigen grond een geheel nieuwe manege, compleet met kantine, stallen en een comfortabel nieuwe bedrijfswoning gebouwd. De familie Ekkelkamp heeft nu een modern hippisch complex waarin zij al hun dromen kunnen laten uitkomen: fulltime bezig met de paarden en pony’s. Naast handelsactiviteiten kun je bij stal Never Know ook terecht voor rijlessen en pensionstalling.

Graag nodigt de familie Ekkelkamp belangstellenden uit om hun bedrijf, onder het genot van een hapje en een drankje, te komen bezichtigen op zaterdag 1 november van 10.30 tot 15.30 uur. Je vindt Stal Never Know aan de Hellendoornseweg 23 in Lemele.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.