Home / archiefcentraal / sercodak speelt beide europacupduels thuis

sercodak speelt beide europacupduels thuis

“De Zwitsers hebben ons het verzoek gedaan om beide wedstrijden in Nederland te spelen. Vervolgens hebben wij de plus- en minpunten tegen elkaar afgewogen en uiteindelijk ingestemd met het voorstel van de Zwitsers. Het is een tijd geleden dat we in Dalfsen Europese wedstrijden hebben gespeeld en we weten dat onze supporters uit Dalfsen graag Europa Cup handbal in Dalfsen willen zien. Nu de nieuwe Trefkoele+ helemaal gereed is, is dit een mooie gelegenheid om de dubbele confrontatie met LK ZUG naar Dalfsen te halen. Extra mooi is dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander op donderdagochtend 13 november De Trefkoele+ gaat openen. Dat belooft dus een mooie week te worden”, aldus manager Rene Cloo.

Op zaterdag 15 november om 19.00 uur staat de ‘uitwedstrijd’ op het programma en op zondag 16 november om 15.00 uur volgt de return.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.