Home / archiefcentraal / schuttert meldt zich af voor finale nations cup

schuttert meldt zich af voor finale nations cup

Springruiter Frank Schuttert uit Ommen ziet af van deelname aan de finale van de Nations Cup deze week in Barcelona. Het talent van het jaar heeft aan bondscoach Rob Ehrens laten weten dat zijn paard Winchester HS niet helemaal fit is. Dat meldt [url= http://www.rtvoost.nl/sport/default.aspx?nid=200171]RTV Oost[/ur].

De hippische bond KNHS meldt dat Wout-Jan van der Schans met zijn paard Capetown de plek van Schuttert zal innemen. De ruiter uit Nijkerk maakte dit jaar al vaker deel uit van Oranje in de landenwedstrijden. De finale van de Nations Cup begint donderdag met de eerste kwalificatie. Het team van Ehrens bestaat verder uit het gouden kwartet van de afgelopen Wereldruiterspelen: Gerco Schröder uit Tubbergen (London), Jeroen Dubbeldam uit Weerselo (Zenith SFN), Jur Vrieling (Bubalu) en Maikel van der Vleuten (Verdi).

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.