Home / archiefcentraal / rabo weg uit nleusen wel meer servicepunten

rabo weg uit nleusen wel meer servicepunten

De Rabobank sluit per 1 december haar vestiging in Nieuwleusen. Ook in Dedemsvaart en Hasselt gaan de kantoren dicht. De vestigingen in Slagharen en Lemelerveld zijn per 1 september al gesloten. Dat betekent dat Rabobank Vaart en Vechtstreek door gaat met drie vestigingen, namelijk in Hardenberg, Ommen en Dalfsen. In plaats daarvan, komen er meer servicepunten.

“Steeds meer klanten regelen hun bankzaken online via de computer of smartphone. Steeds minder mensen bezoeken een vestiging. Rabobank Vaart en Vechtstreek gaat daarom verder met drie eigentijdse vestigingen. Het kantoor aan De Spinde verhuist uiterlijk 1 februari 2015 naar het pand Heemserhoek in Hardenberg. In plaatsen waar dit jaar een vestiging sluit, richt Rabobank een servicepunt in. In Slagharen is het al geopend in De Praam, in Lemelerveld in Kulturhus de Mozaïek. Nu zijn ook de servicepunten in de andere plaatsen bekend.”

Rabobank opende onlangs in De Praam in Slagharen en Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld een servicepunt. Deze vestigingen van de bank sloten per 1 september. Per 1 december 2014 sluiten de vestigingen in Nieuwleusen, Hasselt en Dedemsvaart. Ook in die plaatsen worden Rabobank Servicepunten ingericht. In Nieuwleusen is dat in ‘t Olde Gemientehuus, waar vanaf 1 december wekelijks op dinsdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en op donderdag van 13.00 uur tot 16.00 uur een adviseur van de bank aanwezig is. In het gemeentehuis van Hasselt is vanaf die datum wekelijks op dinsdag van 13.00 uur tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 uur tot 12.00 uur een adviseur aanwezig. In Dedemsvaart is in MFC De Baron wekelijks een adviseur aanwezig op woensdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en op vrijdag van 13.30 uur tot 16.30 uur, ook vanaf 1 december. In de servicepunten kunnen geen contante geldtransacties worden gedaan.

Alternatieve dienstverlening

In plaatsen waar vestigingen van Rabobank Vaart en Vechtstreek sluiten, wordt alternatieve dienstverlening aangeboden. Zo is er de Rabo Geld Expres voor mensen die geen gebruik kunnen maken van een geldautomaat. En kan een afspraak worden gemaakt met een mobiele adviseur. Die komt bij klanten thuis, of kan worden bezocht in een van de Rabobank Servicepunten voor vragen en advies over dagelijkse bankzaken.

Cursus Rabobank Internetbankieren

Bij vestigingen die sluiten vervalt ook de brievenbus voor bankpost. Klanten van de Rabobank die nog betaalopdrachten insturen, kunnen eenmalig een set van 25 portvrije ophalen bij de bank. Internetbankieren is ook een alternatief. Is dat nog een brug te ver? Dan biedt Rabobank Vaart en Vechtstreek een cursus Rabobank Internetbankieren aan via een van de Seniorwebs in de regio, waarmee de bank samenwerkt. Meer informatie via de site van de bank www.rabobank.nl/vvs

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.