Home / archiefcentraal / praktijkreisje ns voor 55ers

praktijkreisje ns voor 55ers

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen houdt op maandag 27 oktober een Praktijkreisje NS. Onlangs was er een informatiebijeenkomst rond de OV-kaart en als vervolg hierop beidt de Nederlandse Spoorwegen u gratis een praktijkreisje aan. Dit reisje gaat van het station Dalfsen naar station Zwolle. Een ambassadeur van de NS zal u begeleiden. Alle handelingen, die nodig zijn om met de trein te reizen, leert u deze middag.

U moet wel in het bezit zijn van een OV chipkaart. U wordt om 14.00 uur verwacht op het station in Dalfsen. Opgeven is noodzakelijk bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen, tel. 088 850 8800.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.