praktijkreisje ns voor 55ers

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen houdt op maandag 27 oktober een Praktijkreisje NS. Onlangs was er een informatiebijeenkomst rond de OV-kaart en als vervolg hierop beidt de Nederlandse Spoorwegen u gratis een praktijkreisje aan. Dit reisje gaat van het station Dalfsen naar station Zwolle. Een ambassadeur van de NS zal u begeleiden. Alle handelingen, die nodig zijn om met de trein te reizen, leert u deze middag.

U moet wel in het bezit zijn van een OV chipkaart. U wordt om 14.00 uur verwacht op het station in Dalfsen. Opgeven is noodzakelijk bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen, tel. 088 850 8800.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.