Home / archiefcentraal / pb oudleusen bezorgd om n340

pb oudleusen bezorgd om n340

Plaatselijk Belang Oudleusen maakt zich grote zorgen over de aanpak van de N340. PB Oudleusen is bezorgd om de veiligheid voor fietsers op de parallelwegen en is bang dat er teveel verkeer door het dorp komt. “Er zijn weliswaar nog geen definitieve besluiten genomen, maar er zijn wel verschillende

uitwerkingen van de N340 gemaakt”, schrijft Thijs Hogenkamp in een brief aan de gemeente.

“ln de vergadering met Henri Uiterwijk en Andres van Niekerk van de Provincie Overijssel kwam duidelijk naar voren onze zorg van de veiligheid op de parallelwegen met name voor de fietsers, door de toename van de drukte door afsluiting van meerdere overgangen van de N340. Zonder verbreding van deze parallelwegen is het onverantwoord nog meer (landbouw-)verkeer en gedurende veel langere trajecten hierover heen te leiden.”

Hogenkamp vervolgt: “Daarnaast ligt er een voorstel om eventueel de afslag Oudleusen oost (benzinestation) af te sluiten voor linksafslaand verkeer (van beide richtingen). Hierdoor komt alle verkeer vanuit richting Zwolle dat nu afslag Oudleusen oost neemt via de afslag Dommelerdijk en zal veelal via Dennenkamp, Schoolstraat/Schoolweg (dus door het dorpl) haar weg zoeken naar het oostelijke buitengebied. Dit is niet gewenst. Beide afslagen bij Oudleusen moeten voor alle verkeer en voor alle richtingen open blijven en ook gelegenheid bieden om de weg over te steken. Wij brengen u onze zorg over met het verzoek waar mogelijk uw invloed aan te wenden om tot betere oplossingen te komen in deze kwesties.”

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.