Home / archiefcentraal / paulien westerhof naar nk afstanden

paulien westerhof naar nk afstanden

Het is voor Westerhof, uitkomend voor Team ForIce, zeker niet haar eerste NK. Zo stond ze vorig jaar in Amsterdam nog op de Coolste Baan voor het NK allround. Wel zal dit voor de eerstejaars seniore-A het eerste optreden worden bij het NK afstanden op het hoogste niveau.

In Deventer werd afgelopen weekend ook door andere Stokvisdennenschaatsers goed gereden. Zo haalde A-junior Bas Elst maar liefst 15 seconden van zijn beste tijd op de 3 km af door 4:32,67 te rijden. Pupil-B Niels Meijer en Pupil-C Loek van Vilsteren doken beiden onder de 55 seconden op de 500 meter en bereikten daarmee klasse 2, de hoogste klasse bij de pupillen. De 21 pupillen die aan de start stonden schaatsten zelfs 32 persoonlijke records bij elkaar. Bjorn Bos, pupil B, kreeg door foutje bij zijn eerste wedstrijd meteen wel een heel mooie tijd achter zijn naam, met 9,75 op 100 meter.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.