partou maakt uitstapje naar de boerderij

Partou kinderopvang Lemelerveld heft donderdag een uitstapje gemaakt naar de boerderij. Miranda Bakker stuurde ons een verslagje van het boerderijbezoek.

‘Op donderdag 2 oktober was het dan zover voor de peutergroep. Het uitstapje naar de boerderij van de fam. Simons (ouders van Bram die bij ons in de groep zit). Het sluit mooi aan bij ons thema van Uk & Puk en bij dierendag. De peuters hadden er erg veel zin in en we werden enthousiast ontvangen door de boer en boerin. We gingen met een trap naar boven en konden zo over de hele stal heen kijken naar alle koeien.

In een mooie kantine werd ons van alles verteld over de melk, kaas en eieren. We mochten zelfs een stukje kaas en een gekookt eitje proeven. Ook mochten we de kafjes water geven en de koeien voeren. Dat vonden de kinderen fantastisch. Buiten stond een trekker waar iedereen om de beurt in mocht zitten. Na een lekkere picknick in de tuin konden we nog even spelen op de trampoline of de glijbaan. Moe en veel ervaringen rijker gingen we weer terug naar Partou.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.