Home / archiefcentraal / opening kunst te kijk in ommen

opening kunst te kijk in ommen

De zevende Kunst te Kijk is donderdag van start gegaan. Tijdens deze kunstvolle weken wordt in nagenoeg alle etalages in Dalfsen, Ommen en Nieuwleusen kunst geëxposeerd. Het startschot werd gegeven bij Creabest in Ommen in bijzijn van wethouder Ko Scheele. Onder het genot van een drankje konden de bezoekers de kunst die gemaakt is door kunstenaars uit de regio bewonderen.

Naast kunst in de etalages zijn er ook in de komende weken verschillende exposities te bezichtigen. Voor meer informatie over deze exposities, andere bijeenkomsten of algemeen over de Kunst te Kijk weken, kan je ons [URL=”https://www.vechtdalcentraal.nl/article.php?action=showarticle&id=46500″]vorige artikel[/URL] bekijken of naar de [URL=”https://www.facebook.com/pages/Kunst-te-Kijk/177602355745443″]Facebookpagina van Kunst te Kijk[/URL] gaan.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.