Home / archiefcentraal / mooi wark trapt sallands bakfeest af

mooi wark trapt sallands bakfeest af

Zaterdag is het weer zover, het Sallands Bakfeest gaat dan weer los. De verwarmde feesttent aan de Brinkweg in Dalfsen is geopend vanaf 20.00 uur en om 21.00 uur bijt Mooi Wark de spits af met echte boerenrock. Hierna zal Q5 New Style met vijf getalenteerde entertainers je meenemen in een unieke live dance experience vol show en interactie. Tot slot zal Killerqueen, de langste en beste tribute band van Queen, de avond afsluiten met de beste nummers en een spetterende show. Dj Kleppie zal tussen de optredens door het Bakfeest publiek entertainen zoals hij dat al jaren doet. De entree bedraagt voor 22.00 uur 5 euro, daarna betaal je 10 euro.

Busvervoer

Ook dit jaar zullen er weer bussen van verschillende kernen van de gemeente Dalfsen, Ommen, Staphorst en Zwolle rijden, alleen bij voldoende opgave. Voor opgave en exacte locaties, zie www.bakfeest.nl. De exacte vertrektijden zullen eind deze week gemaild worden naar iedereen die zich hebben opgegeven.

De kosten van het busvervoer heen en terug, inclusief entree, zijn 10 euro.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.