man gepakt voor gewelddadige autoroof

Een 28-jarige man uit Oldebroek is dinsdag in zijn woonplaats aangehouden voor de gewelddadige diefstal van een auto aan het Overijsselskanaal nabij de Ganzepanbrug / Zwolseweg.

De auto werd zondag 12 oktober jl. aan het begin van de avond op de grens met de gemeente Dalfsen, onder bedreiging van een steekvoorwerp gestolen. Het 38-jarige Zwolse slachtoffer zat daar met zijn dochtertje te vissen.

De Oldebroeker werd na een verkeersovertreding en de daarop volgende poging om zich aan zijn aanhouding te onttrekken ingerekend. Op dat moment reed hij in een in Duisburg (Dld.) gestolen auto. Bij zijn fouillering werden autosleutels aangetroffen, van naar later bleek, de auto van de Zwollenaar. Uit onderzoek bleek dat hij de auto in Duisburg had achtergelaten.

De man is ingesloten. Tegen hem is een onderzoek gestart.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.