Home / archiefcentraal / lenferink wint nationale kwaliteitsaward

lenferink wint nationale kwaliteitsaward

Lenferink Schilders – Afbouw en Vastgoedonderhoud B.V. heeft op 23 oktober de Kwaliteits Award Gevelisolatie 2014 in ontvangst genomen en is daarmee tot het beste bedrijf van Nederland uitgeroepen in deze branche.

De vakkundige jury is van mening dat Lenferink ruimschoots voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die de “Stichting Garantiefonds Gevelsystemen” aan haar deelnemers stelt. Hierbij wordt voornamelijk ingezoomd op duurzame kwaliteit en vakmanschap.

Lenferink is al meer dan 35 jaar actief in de isolatiebranche waarbij ze naast hun vertrouwde schilder- en glaswerkzaamheden, oude en nieuwe buitengevels inpakken met isolatie en vervolgens afwerken met metselwerk of een stuclaag.

“We zijn bijzonder trots op zo’n landelijke award, zeker gezien de huidige markt van nu. Het is allereerst een groot compliment aan onze medewerkers die elke dag deze kwaliteit leveren en het is een compliment aan ons beleid waarin we een bewuste keuze hebben gemaakt de kwaliteit boven de prijs te stellen”, aldus Rob Lenferink.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.