Home / archiefcentraal / laat uw levensverhaal opschrijven

laat uw levensverhaal opschrijven

Tien vrijwilligers hebben vorige week de cursus ‘Levensverhalen schrijven’ met goed resultaat afgerond. Vrijwilligers hebben een certificaat ontvangen, uitgereikt door dhr. Nijhuis namens de F.E. Baron Mulertstichting. Landstede Welzijn Ommen wil u graag de gelegenheid geven uw levensverhaal te vertellen. Getrainde vrijwilligers maken samen met u een levensboek. U vertelt uw verhaal en de vrijwilliger schrijft het op en maakt het verhaal tot een compleet boekwerk.

De vorm die gekozen wordt voor het levensboek hangt af van de verteller. Hoeveel tijd het schrijven van een levensboek gaat kosten is afhankelijk van het verhaal. Er kunnen ook foto’s en andere documenten toegevoegd worden om het verhaal zo compleet mogelijk te maken. De vrijwilligers schrijven het boek op vrijwillige basis, u betaalt alleen het drukken van het boekwerk. Wilt u uw levensverhaal op laten schrijven? Meldt u dan aan bij Landstede Welzijn Ommen, telefoonnummer: 088 – 850 88 10 of e-mail: landstedeommen@landstede.nl.

Het project ‘Van levensverhaal tot levensboek’ is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting RCOAK, de F.E. Baron Mulertstichting en het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven met geld, kennis en contacten. Afgelopen jaar besteedde het € 31 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plaats in de samenleving. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn al sinds de oprichting beschermpaar van het Oranje Fonds.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.