knvb onderzoekt incident van polen

Hoewel het niet de bedoeling van Van Polen was om iemand te raken, gaat de KNVB wel een onderzoek starten. De voetbalbond wil namelijk het buitensporig gedrag op en rond de voetbalvelden een halt toeroepen. Onbedoeld en ondoordacht nam Van Polen een risico door de bal willekeurig het publiek in te schieten, dat steekt de voetbalbond.

De geraakte man werd naar het ziekenhuis vervoerd en daar bleek dat hij een zware hersenschudding heeft opgelopen. Van Polen was gefrustreerd vanwege het verlies van zijn ploeg en schoot zonder na te denken de bal weg. De verdediger heeft inmiddels contact opgenomen met de club uit Deventer en liet weten “erg geschrokken” te zijn. Ook heeft hij laten weten dat hij contact op gaat nemen met de man.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.