Home / archiefcentraal / jongerendebat met raadsleden in nieuwleusen

jongerendebat met raadsleden in nieuwleusen

Ben jij 14 jaar of ouder en wil jij invloed uitoefenen op de lokale politiek? Dat kan op 21 november in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen.Dan gaan gemeenteraadsleden in gesprek met jongeren. Het jaarlijkse jongerendebat wordt dit jaar door jongeren, SMON Welzijn en de gemeente Dalfsen georganiseerd.

De avond gaat van start met een gezamenlijk buffet. Het buffet wordt om 18.00 uur geopend, de zaal is open vanaf 17.45 uur. Van 19.00 uur tot 21.00 uur wordt er gedebatteerd. De onderwerpen die aan bod komen tijdens deze avond zijn heel divers, van straattaal, onderwijs tot aan keetbeleid.

Voor dit debat is SMON op zoek naar enthousiaste jongeren, die aan de hand van leuke stellingen het gesprek aan willen gaan met de raadsleden. Tijdens het jongerendebat zijn vanuit verschillende partijen , raadsleden aanwezig. Om een goed debat te kunnen voeren, zijn er natuurlijk ook jongeren nodig. Deelname is gratis, opgave is verplicht en kan tot 14 november. Geef je op door je naam en leeftijd te mailen naar nanda@smon.nl en laat jouw stem horen. Voor meer informatie bel naar 0529-482121.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.