Home / archiefcentraal / inzameling oud ijzer voor orgel kerk dalfsen

inzameling oud ijzer voor orgel kerk dalfsen

Iedereen die oud ijzer of andere metalen heeft, kan dat op zaterdag 1 november van 9.00 uur tot 14.00 uur naar de container bij het Kerkplein brengen waar mensen aanwezig zullen zijn om het in ontvangst te nemen. Met de opbrengst wordt het orgel van de Grote Kerk in Dalfsen gerestaureerd.

Pekkeriet Dalfsen BV plaatst een kleine container bij de Grote Kerk. Een grote container staat klaar bij het bedrijf van Pekkeriet aan de Rietmansweg nr. 5. Ook daar zijn mensen aanwezig die kunnen helpen. Heb je nog een oude fiets, potten en pannen, oud gereedschap dat toch maar in de schuur ligt, breng het naar de container bij de Grote Kerk. Al het oud ijzer, maar ook ander metaal is van harte welkom.

Wanneer er mensen zijn die grote stukken ijzer of metaal hebben, zoals oude landbouwmachines, een ijzeren bed of iets anders groots, laat het dan even weten. Met hen wordt dan overlegd of het wordt opgehaald of dat je het zelf bij Pekkeriet brengt. Wil je iets inleveren en heb je daarbij hulp nodig, dan kun je de organisatie bereiken op 0529-431398.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.