honden tonen hun behendigheid in balkbrug

De Diamanthal inBalkbrug wordt op zondag 12 oktober weer bevolkt door ruim 330 honden. De Federatie Hondensport Nederland houdt hier voor haar leden weer een behendigheidswedstrijd. Honden van verschillende rassen, groot en klein, strijden hier in diverse klassen om de prijzen.

In de beide hallen zijn een drietal parcoursen uitgezet. De diverse hindernissen moeten door de honden, onder begeleiding van hun baasjes, zo snel mogelijk en foutloos worden afgelegd. De organisatie is in handen van de “Totte Bello Agility “ club uit Hoogeveen.

Op 23 nov. wordt door de F H N in de Diamanthal het Nederlands Kampioenschap gehouden. De wedstrijden duren de gehele dag. Voor het publiek is het erg aantrekkelijk en spectaculair al deze honden in actie te zien. De hallen zijn aangenaam geïsoleerd, dus gezellig toeven voor een uitje. De toegang is gratis. Zie www.diamanthal.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.