Home / archiefcentraal / hollen op hakken voor vechtgenotenhuis

hollen op hakken voor vechtgenotenhuis

Het Kerkplein in Ommen vormde zaterdag het toneel van een groep rennende dames op stilettohakken. Tijdens de DONNA ‘glamour’ stilettorun probeerden de deelnemers zoveel mogelijk geld op te halen voor het Vechtgenotenhuis. De deelnemers aan de stilettorun renden een rondje rond de NH kerk op echte stilettohakken van minimaal acht centimeter hoog en maximaal anderhalve centimeter breed.

DONNA, de winkel voor mooie en bijzondere sieraden en tassen, gevestigd in Ommen sinds april 2013 organiseert dit evenement omdat zij het Vechtgenotenhuis een warm hart toedraagt. Het Vechtgenotenhuis biedt (ex) kankerpatienten en hun naasten een plek om elkaar te ontmoeten als lot- en als vechtgenoten. Een plek om even op adem te komen, dat is de doelstelling van het Vechtgenotenhuis. Deze sportieve middag werd muzikaal ondersteund door Dj Cayan. De start- en finishboog werden aangeboden door Univé verzekeringen.

Na afloop van de stilettorun vond er een verloting plaats waarbij de opbrengst geheel naar het Vechtgenotenhuis ging. De prijzen voor de verloting zijn beschikbaar gesteld door de Ommer ondernemers.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.