Home / archiefcentraal / herfsttintentheetocht wandelen en een high tea

herfsttintentheetocht wandelen en een high tea

Een exclusief wandelevenement, zo wordt de herfsttintentheetocht op 4 oktober in Ommen ook wel genoemd. Gezellig wandelen met vriendinnen en op diverse locaties genieten van een hightea. Dat staat de deelnemers van deze bijzondere tocht, waarvan de opbrengst naar de Imminkhoeve gaat, te wachten.

Alice Makkinga, bestuurslid Imminkhoeve, heeft er nu al zin in. “Ik ben helemaal niet zo’n wandeltype, maar dit lijkt me hartstikke leuk”, vertelt ze enthousiast. “Het is een hightea in delen. Je wandelt steeds een kilometer of vier a vijf en komt dan alweer aan op een volgende locatie, waar je kunt genieten van thee en allerlei typisch Engelse lekkernijen.”

Alice hoopt dat er veel mensen deelnemen aan de tocht, want de opbrengst is bestemd voor de Imminkhoeve. “Van de opbrengst wordt een bedpanspoeler aangeschaft”, meldt ze. “In deze speciale vaatwasser worden de po’s van de gasten van de Imminkhoeve gereinigd, die tot nu toe iedere ochtend handmatig worden schoongemaakt. Een bedpanspoeler is zeker voor de vrijwilligers die de gasten van de Imminkhoeve begeleiden een enorme vooruitgang.

De Herfsttintentheetocht start op zaterdag 4 oktober om 13.30 uur bij de Imminkhoeve, locatie Het Laerhuis, tegenover het NS-station in Ommen. Deelnemen kan of door een mail te sturen naar l.vansloten@imminkhoeve.nl of een deelnemerskaartkaart te kopen bij Prima Vista aan de Varsenerstraat in Ommen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.