Home / Ankum / gift voor kika van plaatselijk belang ankum

gift voor kika van plaatselijk belang ankum

Plaatselijk Belang Ankum e.o. heeft KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) een bedrag van 435,84 euro aangeboden. Tijdens het brengen van hout- en snoeiafval en tijdens het paasvuur eerder dit jaar kon er een gift gedaan worden voor KiKa. Het paasvuur werd georganiseerd in samenwerking met Loonbedrijf Lindeboom.

Het bedrag is dinsdag 30 september aangeboden door Henk Oegema, Jeanet Klei en Bert Lindeboom aan Tanja Schroder van Kika. KiKa streeft naar verhoging van de genezingskans van kanker bij kinderen. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Alle steun is dan ook welkom. Kika is erg blij met deze gift.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.