gift voor kika van plaatselijk belang ankum

Plaatselijk Belang Ankum e.o. heeft KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) een bedrag van 435,84 euro aangeboden. Tijdens het brengen van hout- en snoeiafval en tijdens het paasvuur eerder dit jaar kon er een gift gedaan worden voor KiKa. Het paasvuur werd georganiseerd in samenwerking met Loonbedrijf Lindeboom.

Het bedrag is dinsdag 30 september aangeboden door Henk Oegema, Jeanet Klei en Bert Lindeboom aan Tanja Schroder van Kika. KiKa streeft naar verhoging van de genezingskans van kanker bij kinderen. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Alle steun is dan ook welkom. Kika is erg blij met deze gift.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.