Home / archiefcentraal / gerhard muller nieuwe chef kok bij de zon

gerhard muller nieuwe chef kok bij de zon

Gerhard Müller (1971) is per 1 september jongstleden benoemd tot chef-kok bij De Zon Hotel & Restaurant in Ommen. Hij volgt Arjan Bisschop op die nu de scepter zwaait in De Heeren van Harinxma op Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Müller is afkomstig van het één Michelinsterrijke Restaurant De Wanne (Hotel De Wiemsel, Ootmarsum). Daarvoor werkte hij als Meesterkok in onder andere het Duitse Schloss Lerbach (Bergisch Gladbach) en als chef-kok bij de Twentsche Hoeve (destijds 1 Michelinster, Enter). Hij was in 1998 de jongste chef-kok van Nederland met een Michelinster. Müller is niet alleen verantwoordelijk voor De Zon, hij zal ook leiding geven aan VechtdalFood Catering, dat Landgoed Het Laer als basis heeft.

Müller maakt graag gebruik van streek- en seizoensgebonden producten. Zijn kookstijl sluit dan ook naadloos aan op waar De Zon zo bekend om staat: het koken met mooie Vechtdalproducten. Om je kennis te laten maken met de nieuwe chef, heeft De Zon hotel & restaurant een Gerhard Müller Kennismakingsmenu samengesteld. Müller en zijn witte brigade bereiden een 4-gangenmenu voor slechts 42,50 euro. (reserveren gewenst o.v.v. kennismakingsmenu).

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.