Home / archiefcentraal / genieten tijdens herfsttintentheetocht

genieten tijdens herfsttintentheetocht

Centraal stond de Imminkhoeve bij de Herfsttintentheetocht. De start en het einde waren bij de locaties van de Imminkhoeve in Ommen en Lemele. Tussenstops waren bij restaurant Nieuwebrug en camping De Lemeler Esch. Op alle locaties werden de deelnemers verwend met allerlei hartigheden en zoetigheden. Na wandelingen van twee tot vier kilometer door de bossen kwamen de deelnemers dan weer bij de volgende stop. En het kon ook niet op, want naast de goede ingrediënten van de tocht zorgde het sprankelende zonnetje voor een op en top middag!!

Ook de Imminkhoeve mag blij zijn, want het doel van deze tocht, het kunnen aanschaffen van een bedpanspoeler, komt al heel erg dichtbij. De organisatoren kijken dan ook met een goed gevoel terug op deze prachtige middag.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.