Home / archiefcentraal / familie iarz met italiano circus in dalfsen

familie iarz met italiano circus in dalfsen

Een traditierijke paarden/circusshow met acrobaten, jongleurs, trapezewerkers, clownerie en veel dieren. Je kunt genieten van een indrukwekkende vrijheidsdressuur van prachtige paarden, voorgebracht door Emiliano Iarz. Een unieke groep exoten bestaande uit dromedarissen, Watusi en Schotse Hooglanders, lama’s pony’s, komen met het circus mee naar Dalfsen.

Het circus staat van 22 tot en met 25 oktober aan de Ruitenborghstraat. Het ruim twee uur durende programma wordt gepresenteerd in een viermasten chapiteau met ruim achthonderd zitplaatsen.

De voorstellingen vinden plaats op woensdag 22 oktober om 15.00 en 19.00 uur, donderdag 23 oktober om 19.00 uur, vrijdag 24 oktober om 16.15 en 19.00 uur en zaterdag 25 oktober om 15.00 en 19.00 uur. Meer informatie vind je op www.circusitaliano.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Home / archiefcentraal / familie iarz met italiano circus in dalfsen

familie iarz met italiano circus in dalfsen

Een traditierijke paarden/circusshow met acrobaten, jongleurs, trapezewerkers, clownerie en veel dieren. Je kunt genieten van een indrukwekkende vrijheidsdressuur van prachtige paarden, voorgebracht door Emiliano Iarz. Een unieke groep exoten bestaande uit dromedarissen, Watusi en Schotse Hooglanders, lama’s pony’s, komen met het circus mee naar Dalfsen.

Het circus staat van 22 tot en met 25 oktober aan de Ruitenborghstraat. Het ruim twee uur durende programma wordt gepresenteerd in een viermasten chapiteau met ruim achthonderd zitplaatsen.

De voorstellingen vinden plaats op woensdag 22 oktober om 15.00 en 19.00 uur, donderdag 23 oktober om 19.00 uur, vrijdag 24 oktober om 16.15 en 19.00 uur en zaterdag 25 oktober om 15.00 en 19.00 uur. Meer informatie vind je op www.circusitaliano.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.