Home / archiefcentraal / extraatje voor minima in ommen

extraatje voor minima in ommen

De gemeente Ommen gaat haar inwoners die net boven de bijstand leven eenmalig geld toestoppen. Personen en huishoudens die tot 110 procent van de bijstand zitten, krijgen eenmalig geld van de gemeente. Voor samenwonenden is dit 100 euro, alleenstaande ouders krijgen 90 euro en alleenstaanden krijgen 70 euro bijgeschreven op hun rekening. De gemeente Ommen krijgt in totaal 49.766 euro van het rijk.

De gemeente Ommen neemt hiermee een kabinetsbesluit één op één over. Huishouden die bekend zijn bij de gemeente krijgen het bedrag automatisch bijgeschreven op hun rekening. Wil je weten of jij ook in aanmerking komt voor een eenmalige uitkering? Vanaf 30 oktober vind je een formulier op de website van de gemeente Ommen. Tot die tijd kun je bellen met de gemeente via 14-0529.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.