extraatje voor minima in ommen

De gemeente Ommen gaat haar inwoners die net boven de bijstand leven eenmalig geld toestoppen. Personen en huishoudens die tot 110 procent van de bijstand zitten, krijgen eenmalig geld van de gemeente. Voor samenwonenden is dit 100 euro, alleenstaande ouders krijgen 90 euro en alleenstaanden krijgen 70 euro bijgeschreven op hun rekening. De gemeente Ommen krijgt in totaal 49.766 euro van het rijk.

De gemeente Ommen neemt hiermee een kabinetsbesluit één op één over. Huishouden die bekend zijn bij de gemeente krijgen het bedrag automatisch bijgeschreven op hun rekening. Wil je weten of jij ook in aanmerking komt voor een eenmalige uitkering? Vanaf 30 oktober vind je een formulier op de website van de gemeente Ommen. Tot die tijd kun je bellen met de gemeente via 14-0529.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.