Home / archiefcentraal / echtpaar land al zestig jaar getrouwd

echtpaar land al zestig jaar getrouwd

Meneer en mevrouw Land uit Dalfsen zijn al zestig jaar getrouwd. Reden voor een feestje dus en dat werd maandag gevierd. Dinsdag kreeg het echtpaar bezoek van wethouder Klaas Agricola, die het gelukkig getrouwde stel feliciteerde namens de gemeente Dalfsen.

Meneer Land heeft elf jaar lang in de gemeenteraad van Dalfsen gezeten (voor het CHU). In het dagelijks leven was hij boer. Zowel meneer als mevrouw Land is 86 jaar. De twee reisden voorheen graag naar Canada en Amerika, waar zij familie hebben wonen. Ze hebben vier dochters en een zoon.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.