duurzaam verhaaltje van wethouder agricola

Wethouder Agricola las vrijdagochtend in het kader van de Dag van de Duurzaamheid voor aan groep 2 KBS De Polhaar in Dalfsen. Hij las voor uit het boek ‘Mr Finney en het raadsel in de bomen’. Na afloop van het verhaal kregen alle kinderen een mandarijn van de Agricola.

Mr Finney

Het is herfst en Mr Finney is op weg naar het bos. Onderweg komt hij zijn vriend Eekhoorn tegen, die beukennootjes aan het verzamelen is. Maar waarom heeft hij er zo veel? Hebben de andere dieren nu nog wel genoeg? In dit nieuwe avontuur ontdekken Mr Finney en zijn vrienden hoe ze door te delen beter met elkaar en met de aarde om kunnen gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.