Home / archiefcentraal / deventenaren gepakt na steekpartij in takens

deventenaren gepakt na steekpartij in takens

Bij de steekpartij raakten twee jongens van 19 jaar uit Balkbrug en Ommen en een 20-jarige jongen uit Dedemsvaart gewond. Omstreeks 2.00 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij in de uitgaansgelegenheid. Daarbij zouden mensen gewond zijn geraakt doordat ze waren aangevallen met iemand met een kapot glas. Op basis van getuigenverklaringen kon de politie de Deventernaar aanhouden. Hij is voor onderzoek ingesloten. De drie slachtoffers konden na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. De politie onderzoekt het incident.

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.