Home / archiefcentraal / demodagen takman in ommen en zwolle

demodagen takman in ommen en zwolle

Takman gereedschappen houdt op vrijdag 7 november en zaterdag 8 november weer haar jaarlijkse demodagen. Dit jaar laten de demonstrateurs van Stihl en Viking alle noviteiten zien en profiteren klanten van extra kortingen. De demodag aan de van Raaltestraat in Ommen is op 7 november van 14.00 tot 21.00 uur. Het filiaal aan de Campherbeeklaan in Zwolle (Berkum) houdt op zaterdag 8 november van 10.00 tot 17.00 uur haar demodag.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers kijken en vragen stellen aan de specialisten van Stihl en Viking. Nieuw in het assortiment zijn de Stihl accu machines. Deze stille, mobiele en krachtige machines zonder uitlaatgassen geven volledige vrijheid bij tuinwerkzaamheden en groenonderhoud.

Van het snoeien van heggen, grasmaaien, graskanten trimmen, gevallen bladeren opruimen, en paden reinigen tot haardhout zagen – Stihl en Viking accumachines voeren die opdrachten met gemak uit. Zowel voor de doe-het-zelver als de professionele gebruiker. Eén accu voor alles.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.