dalfser oktoberfest uitgebreid met middag

De vernieuwde Trefkoele+ vormt op zaterdag 18 oktober het decor van het traditionele Dalfser Oktoberfest. Zoals altijd zal het weer een knallend feest worden, geheel in de sfeer die je mag verwachten van een Oktoberfest. Maar dit jaar heeft de organisatie iets nieuws in petto. Een middag speciaal voor oudere bezoekers.

“Dat gaat een prachtige, gezellige middag worden”, vertelt Stefan Maats namens de organisatie. “Voorheen hadden we alleen een avondprogramma, maar we merkten aan veel bezoekers dat ze het ook leuk vinden om een ‘eigen’ middag te hebben. Zonder de jeugd.”

De middag wordt gepresenteerd door niemand minder dan Dorothy Oosting, bekend van RTV Oost en onder andere Ruud Appelhof en een blaasorkest zorgen voor een geweldige muzikale invulling van deze middag. En natuurlijk is de hele dag in Tiroler sfeer. De Trefkoele+ is volledig aangekleed, van mooie versiering tot natuurlijk de lange tafels. “En het mooie is, is dat het in de zaal lekker warm is. Dus de bezoekers hoeven niet in een koude tent te zitten.”

Speciaal voor de middag heeft de organisatie een uniek arrangement bedacht. Voor slechts vijf euro krijg je een entreekaartje, een kop koffie, een borrel of een glas fris en een lekkere braadworst. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij de Trefkoele+ en natuurlijk op de middag zelf aan de kassa. Er is geen losse kaartverkoop, je kunt alleen een arrangement kopen. Het middagprogramma duurt van 15.30 tot 19.00 uur.

Avond

Natuurlijk gaat het feest zaterdagavond gewoon verder. Publiekstrekker is dit jaar de band Tonihof-Buam. “Dat is een band uit het Bayrischer Wald en geloof mij, deze band gaat internationaal doorbreken”, vertelt Stefan. “Het zijn jongens die al jaren regionaal spelen en bij toeval hoorden wij hun naam. We zijn vervolgens een keer naar een optreden van hen geweest in Duitsland en dat was een superavond. De band speelde fantastisch en we waren het er direct over eens dat we deze band naar Dalfsen moesten halen. Deze jongens gaan echt heel bekend worden.”

Verder kun je tijdens het Oktoberfest genieten van muziek van dj André Nijman, de manager van Jovink die garant staat voor een goed feest. En uiteraard is er ook dit jaar weer een stunt. Vorig jaar werd er gejongleerd met kettingzagen en dit jaar kun je weer een soortgelijke stunt verwachten. Maar wat dit precies gaat worden, wil je de organisatie nog niet verklappen. “Het wordt in ieder geval weer zeer spectaculair.”

Het avondprogramma start om 20.00 uur. “Zorg dat je er dan ook direct bent”, zegt Stefan, “want we beginnen direct met het programma. En natuurlijk, zoals elk jaar, krijgt de bezoeker een borrel van ons.”

Kaarten voor het avondprogramma kosten in de voorverkoop 10 euro en zijn verkrijgbaar bij De Trefkoele+, Primera Jansen in Dalfsen, Grand Café Het Oude Station en natuurlijk via de site www.dalfseroktoberfest.nl. Om kaarten te bestellen neem contact op met info@dalfseroktoberfest.nl. Aan de kassa betaal je 12,50 euro voor een entreekaart.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.